Versie 2 is uit! 🎉 Nog enkele dagen kortingen tot € 400,-

Still Tinnitus Logo

Sus Tinnitus Versie 2 is uit! 🎉 Dat vieren we nog een paar dagen met tijdelijke actiekortingen tot € 400,-

✓ Geen wachttijd Met 4.8/5 beoordeeld✓ Klinisch bewezen✓ Veilig betalen

Privacy and cookie policy

 

This cookie policy (“Policy”) describes what cookies are and how and they’re being used by the stilltinnitus.com website (“Website” or “Service”) and any of its related products and services (collectively, “Services”). This Policy is a legally binding agreement between you (“User”, “you” or “your”) and this Website operator (“Operator”, “we”, “us” or “our”). If you are entering into this agreement on behalf of a business or other legal entity, you represent that you have the authority to bind such entity to this agreement, in which case the terms “User”, “you” or “your” shall refer to such entity. If you do not have such authority, or if you do not agree with the terms of this agreement, you must not accept this agreement and may not access and use the Website and Services. You should read this Policy so you can understand the types of cookies we use, the information we collect using cookies and how that information is used. It also describes the choices available to you regarding accepting or declining the use of cookies.

What are cookies?

Cookies are small pieces of data stored in text files that are saved on your computer or other devices when websites are loaded in a browser. They are widely used to remember you and your preferences, either for a single visit (through a “session cookie”) or for multiple repeat visits (using a “persistent cookie”).

Session cookies are temporary cookies that are used during the course of your visit to the Website, and they expire when you close the web browser.

Persistent cookies are used to remember your preferences within our Website and remain on your desktop or mobile device even after you close your browser or restart your computer. They ensure a consistent and efficient experience for you while visiting the Website and Services.

Cookies may be set by the Website (“first-party cookies”), or by third parties, such as those who serve content or provide advertising or analytics services on the Website (“third party cookies”). These third parties can recognize you when you visit our website and also when you visit certain other websites.

What type of cookies do we use?

We use limited necessary cookies

Necessary cookies allow us to offer you the best possible experience when accessing and navigating through our Website and using its features. For example, these cookies let you post a comment on one of our blogs.

We do not use performance cookings

Performance cookies such as google analytics enable the website owner to track website visits on individual level. We do not use performance cookies.

We do not use tracking cookings

Tracking cookies enable the website owner and third party services to collect aggregated data for statistical purposes on how our visitors use the Website. These cookies do not contain personal information such as names and email addresses and are used to help us improve your user experience of the Website. We do not use tracking cookies.

We do not use marketing cookies

Third party cookies from social media sites (such as Facebook, Twitter, etc) let us track social network users when they visit or use the Website and Services, or share content, by using a tagging mechanism provided by those social networks. We do not use marketing cookies.

Who we share your data with

If you request a password reset, your IP address will be included in the reset email.

How long we retain your data

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue. For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where your data is sent

Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.

Changes and amendments

We reserve the right to modify this Policy or its terms related to the Website and Services at any time at our discretion. When we do, we will revise the updated date at the bottom of this page. We may also provide notice to you in other ways at our discretion, such as through the contact information you have provided.

An updated version of this Policy will be effective immediately upon the posting of the revised Policy unless otherwise specified. Your continued use of the Website and Services after the effective date of the revised Policy (or such other act specified at that time) will constitute your consent to those changes.

Acceptance of this policy

You acknowledge that you have read this Policy and agree to all its terms and conditions. By accessing and using the Website and Services you agree to be bound by this Policy. If you do not agree to abide by the terms of this Policy, you are not authorized to access or use the Website and Services.

Contacting us

If you have any questions, concerns, or complaints regarding this Policy or the use of cookies, we encourage you to contact us using the details below:

[email protected]

This document was last updated on July 6, 2022

Privacy & Cookie Policy Still Tinnitus

Versie: 17 April 2023

Still Tinnitus verzamelt het liefst zo min mogelijk gegevens van je. Het is voor onze diensten niet noodzakelijk om bijzondere persoonsgegevens te verwerken. We hebben wel een aantal gegevens van je nodig voor onze dienstverlening. Gegevens over en van jou noemen we persoonsgegevens. Daar gaan we uiteraard zorgvuldig mee om door de technische en organisatorische maatregelen die we hebben genomen. We zorgen ervoor dat je privacy gewaarborgd blijft.

1. Persoonsgegevens, doelen en bewaartermijn per situatie

Er zijn meerdere situaties die van toepassing kunnen zijn die bepalen dat we persoonsgegevens van jou verwerken. Deze worden hieronder apart beschreven.

A. Als website bezoeker

1. Gegevens die door Still Tinnitus worden verwerkt

Still Tinnitus verwerkt persoonsgegevens van jou wanneer je onze website bezoekt. Wij verwerken dan:

●  je geanonimiseerde IP-adres,

●  je internetbrowser en apparaat gegevens, zoals welke browser je gebruikt

●  alle informatie die je zelf invult in een formulier, zoals je naam, e-mailadres, telefoonnummer en berichttekst in bijvoorbeeld het contactformulier.

2. Doel van de gegevensverwerking

Wij verwerken deze persoonsgegevens om je de diensten die wij bieden te kunnen leveren, met de volgende specifieke doelen:

●  Om je (aan)vraag te kunnen behandelen. Dit valt onder de grondslag uitvoering overeenkomst.

●  Om te zorgen dat we onze website zo goed mogelijk is, willen we weten welke content men interessant vindt. Hiervoor verzamelen we jouw persoonsgegevens, maar alleen nadat je toestemming hebt gegeven. Indien wij persoonsgegevens voor andere doeleinden willen gebruiken dan hierboven beschreven, doen we dat alleen nadat we expliciete toestemming van je hebben voor dat specifieke doel. Die toestemming kun je vervolgens op ieder moment en zonder opgaaf van redenen intrekken.

3. Hoe lang we de gegevens bewaren

Deze gegevens bewaren we maximaal 1 jaar.

4. Met welke leveranciers we deze gegevens delen

Zoals gezegd besteden we bepaalde taken uit. Daarvoor delen we momenteel je gegevens beveiligd en afgeschermd met de volgende leveranciers (verwerkers):

●  Jotform; om je de test resultaten te mailen wanneer je een test uitvoert.

● Activecampaign; wanneer je je contactgegevens achter laat zodat we je kunnen emailen

●  Google Analytics/Ads; om bepaalde informatie te bekijken om de website te optimaliseren, zoals hoe laat advertenties het best kunnen worden getoond en uit welke landen bezoekers vandaan komen.

●  Podia: dit is onze cursus provider waar je je cursus volgt

B. Als deelnemer van de cursus

1. Persoonsgegevens die door Still Tinnitus worden verwerkt

Still Tinnitus verwerkt de volgende persoonsgegevens van jou wanneer je bij onze cursus provider Podia wordt toegevoegd als gebruiker:

●  je naam

●  je email-adres

●  je geanonimiseerde IP-adres

●  je internetbrowser en apparaat gegevens

2. Doel van de gegevensverwerking

Wij verwerken deze persoonsgegevens om je de diensten die wij bieden te kunnen leveren, met de volgende specifieke doeleinden:

●  Om je veilig in te kunnen laten loggen, om gebruik te monitoren en fouten op te kunnen sporen. Dit valt onder de grondslag uitvoering van overeenkomst.

●  Om je betaling uit te kunnen voeren en eventueel een factuur te sturen.

 

3. Hoe lang we de gegevens bewaren

Deze gegevens bewaren we tot maximaal 6 maanden nadat je bent verwijderd uit onze software als gebruiker, of wanneer de bedrijfsaccount waar je gebruiker onder valt is verwijderd.

4. Met welke leveranciers we deze gegevens delen

Zoals gezegd besteden we bepaalde taken uit. Daarvoor delen we momenteel je gegevens met de volgende leveranciers (verwerkers):

●  Podia: dit is onze cursus provider waar je je cursus volgt

 

2. Beveiliging

Je mag van ons verwachten dat we je gegevens goed beveiligen. Wij nemen constant passende organisatorische en technische maatregelen nemen. Hieronder vallen bijvoorbeeld:

●  Wij zorgen dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot je persoonsgegevens.

●  De persoonsgegevens zijn alleen toegankelijk voor geautoriseerde personen.

●  Wij nemen industrie standaard beveiligingsmaatregelen en controleren deze regelmatig.

Daarnaast maken wij gebruik van encryptie voor een veilige overdracht van je gegevens en je communicatie met ons. En ook tijdens opslag zijn je gegevens waar mogelijk ge-encrypt.

3. Gegevensdeling met derden

Wij delen, naast de bovengenoemde applicaties om het bedrijf te runnen, jouw gegevens nooit met andere partijen. Ook niet met facebook, instagram, etc.

 

4. Jouw rechten

Je hebt onder andere het recht om een verzoek in te dienen om je gegevens in te zien, te corrigeren (rectificatie), of te laten verwijderen (ook wel wissing of vergetelheid). Wij zullen je verzoek beoordelen aan de hand van geldende wet- en regelgeving en bepalen of we aan je verzoek kunnen voldoen. Wanneer je deze rechten uit wilt oefenen, of hier meer over wilt weten kun je een email sturen naar [email protected].

Tot slot kun je contact (ook via [email protected]) met ons opnemen wanneer je een klacht wilt indienen over iets waar je niet tevreden mee bent. In het uiterste geval heb je op grond van de wet ook het recht om bij de Autoriteit Persoonsgegevens aan te kloppen.

5. Wijzigingen

De manier waarop wij onze business organiseren is niet statisch. Hierin voeren wij nu en dan wijzigingen door, door bijvoorbeeld voor een andere leverancier te kiezen of de dienstverlening aan te passen. Deze wijzigingen kunnen invloed hebben op deze privacyverklaring. We zullen dan ook in lijn met die wijzigingen deze privacyverklaring aanpassen. Wanneer we dat doen wordt hier de nieuwe versie gepubliceerd. De datum van de versie van de privacyverklaring die je zojuist hebt gelezen, vind je bovenaan dit document.